Share/Save/Bookmark

Bellissa

                                                                                                                                                                            
                                                             

    LITT HISTORIE OM BELLISSA

Bellissa HAAS GmbH ble grunnlagt i 1 oktober 1988 av Mr. Karl-Hans Haas i Ravensburg. Firmaet var da det første selskapet som var i stand til å produsere tomat spiral stenger. Disse kom da i en rekke serier og dem begynnte da å kunne forsyne det Tyske markedet.

Utviklingen av det daværende unike mekaniske metoden for masseproduksjon av disse, tomat Spiral stenger var drivkraften bak lidenskapen og nytenkende som har alltid vært der.

Etter mottoet "intelligent og relevant" ble gradvis revidert av oss for en rekke andre produkter som Rose buer, Blomsterkasse holdere og plenkanter, etc., forbedret og patentert av selskapet. Produktene ble vellykket solgt, gjennom de markedsledende handelsbedriftene i Tyskland.

De skilltes i 2001 fra status for leverandør til grossist og tok steget ut i det frie markedet, for å kunne utvikle seg som en trygg partner i samarbeid med andre tilbudere på nye markeder.

Med vår kontinuerlig utvidet og raffinert produktportefølje, oppnådde vi best mulig funksjonalitet og kvalitet til denne dag.

De bruker kun, Europeisk stål i deres produksjon.

Våres kompetanse og nytenkende tenking, om den private hagen. Har vi kunnet fått fram en overbevisende demostrasjon, med spesialisering og videreutvikling innenfor gabion-teknologi. Med å ha dette i bakgrunnen, har vårt team fått til å skape noe nytt og hittil uhørt hagedesign med ett unikt uttrykk.

Våres høye kvalitetskrav til våres kunder, som i tillegg har ett unikt produktportefølje. Har gjort at andre aktører i andre land, har blitt tiltrukket interesse om våres unike produkter. Inn i det internasjonale markedet, dette startet i 2006. Idag blir det levert produkter fra selskapet, til over 20 land over hele verden

I 2015, fikk du som kunde fått nytte av at vi flyttet i Bodneggs. Denne utvidelsen av vår beliggenhet, gjorde at vi kunne garantere rask, pålitelig og tverrfaglig aksjon innenfor alle våres produkter og tjenester.  Dette ble ikke bare internt, men også eksternt og som vil liver av er "vi-følelse". Vi tar samfunnsansvar, deltar i det offentlige designet og er forpliktet til sosiale og humanitære spørsmål, samt kultur, utdanning og idrett. Vedlagte for bellissa HAAS GmbH engasjement for bærekraft omfatter forsiktig bruk av ressurser, beskytte miljøet og en høy naturlig produksjonskvoten med én.

Form nåtid og fremtid med oss.


HVA ER EN GABION?

Du lurer kanskje på hva en gabion er?
Gabioner er stålbur/kurver  av galvanisert/syrefaste stålnett, som monteres og fylles med stein, sand og/eller jord.
Enkel og rask montering, uten å skru.


Steinmurer

-  steingjerder
-  støttemurer på land og til vanns       
-  støttekonstruksjoner
-  bygningselementer
-  støyskjerming
-  flomsikring, som gir langt bedre  
   sikring enn sandsekker  
-  Levegger - skillevegger -
-  Frittstående  vegger -
-  Støydempende  vegger -
-  Søyler  -  hagebenker  -
-  blomsterbed  - dammer  -  svømmebasseng
- Innbygging av avfallscontainere og       søppelplasser

- Utegriller – postkasser -  m.m


- Effektiv erosjonssikring

- Vedlikeholdsfritt


Se våres forskjellige produkter ved å klikke dere inn på ønsket valg.


Hochbeet og Kraüterspiral