Share/Save/Bookmark

RÅDYR OG FUGLEBESKYTTELSE FOR: BLOMSTER, BÆR, BUSKER OG TRÆR.


Vil man ha ett diskre men effektivt, sterkt og værbestandig beskyttelse. Som vil hjelpe mot RÅDYR, ELG OG FUGLER. Til hageplanter og bær, da velger man ett av våre tynne svarte HDPP * BOP ** nett.

Den svarte fargen og de tynne nett trådene gjør nettet nesten usynlig mot en grønn bakgrunn, mens dyrene vil se nettet og da holde seg på avstand.

Hullmaskene på nettene gjør at humler og bier, kommer seg igjennom nettet for effektiv pollinering. Nettene er UV-bestandig og har en svært lang levetid.

* HDPP High Density Polypropylene

 ** orientert polypropylen.En tillverkningsmetode som øker styrken i nettet.


Det svarte nettet. Smelter inn i den grønne bakgrunnen, og gir nesten ett usynlig inntrykk.

 En mindre diskre løsning, på ett samme problem.
OBS!! Er ikke allox.

BESKYTTELSESNETT SPESIAL – VILT OG FUGLER


En svært tynnt og helt værbestandig nett som er svart i fargen. Som gjør at det blir nesten usynlig på noen meter, men derimot fugler og andre dyr vil se det. Nette er så tynt at det vil lett forme seg etter blomster og busker, som man vil beskytte.


 

 

Nettet er U/V beskyttet, sterkt, former seg lett og er spesielt passende for beskyttelse.

Mot rådyr og fugler. Det kan og brukes direkte ned på bakken og f.eks over roser og løkvekster. TRE, ANNLEGG OG DAMM NETTET

Ca 70 m2. Tynnt, sterkt og nesten usynlig. Ingen knuter eller løkker. UV-bestandig for permanent utendørs bruk. Kan legges over trær, busker, jordbær etc. Nettmasken har  en unik romboidformat åpning som forenkler innlegging og nedtagandet nettet. Nettmasken sin unike utforming gjør at nettet ikke er rektangulært, men litt innsnevrede (som ett timeglass). Maskestørrelsen  er 15 x 15 mm, som er nok til å humler og bier lett være i stand til å komme gjennom nettet for å pollinere plantene som nettet beskytter.


Vårt brede tre - sikkerhetsnett med areal på inntil 70 m2. Er ideell for å holde katter og rovfugler på trygg avstand fra fisk i dammen.

 

Nettet har og at det blir som en løvfanger. Entusiaster som ønsker å holde dammen fri for løv og kvister over høst, passer dette nettet perfekt til. Nettet vises ikke på noen meters avstand. Nettet tåler og å ligge over vinteren.