Share/Save/Bookmark


BESKYTTELSESNETT – Rådyr, høns, fugl og katt.


Vi har flere sterke og værbestandig nett som egner seg godt til å holde rådyr og andre dyr på ”rett side” av planter, avlinger og planter man ønsker å beskytte. Nettene er laget av meget sterk UV-bestandig polypropylen.

Visste du at en rådyr ofte har over 1000 stykker flått på kroppen? Disse ser hagen din som et utmerket sted å slå seg ned mens de venter på sitt neste måltid. 

Enda en grunn til å holde den vakre rådyr på trygg avstand.

 

For de teknisk tenkende, kan det være av interesse å vite at alle våre sikkerhetsnett er laget med såkalt BOP-teknologi. Dette betyr at den modifiserte polypropylen harpiks ekstruderes og strekkes i både maskinretning og maskinens tverretning og deretter kalt biaksialt orientert polypropylen. Biaksialt orientert polypropylen har mye høyere styrke og holdbarhet enn ikke BOP behandlet polypropylen.


BESKYTTELSESNETT FOR RÅDYR

Svart, UV-bestandig, sterke og formstabile. Den svarte fargen gjør nettet nesten umulig å se av mennesker, men dyrene ser det. Det beskytter hagen mot rådyr og andre små dyr. Rådyr vil ikke hoppe over 1.5m uprovosert. For best resultat settes nettet opp med Allox G-pinner (SE UNDER TILBEHØR). Det blir da installert som et gjerde. Nettet er tilgjengelig i to høyder; 1,5 m (Rådjursnät) og 2,0 m (Villtdyr / høner). 

 


Sett opp nettet med G-pinner som er flettet inn i nettet på omtrent 2,5 til 3 m mellom hver pinne. Dette gir deg en god og nesten usynlig beskyttelse mot rådyr.

Sett opp nettet med G-pinner som er flettet inn i nettet på omtrent 2,5 til 3 m mellom hver pinne. Dette gir deg en god og nesten usynlig beskyttelse mot hjort. Små grupper av planter og planter som skal beskyttes mot hjort nettverk enkleste med våre praktiske G-pinner og unike Softbinders. Du bygger et bur rundt det, du ønsker å beskytte, bruke våre G-pins som støtter nettverket og knytte nettverk til å feste med Softbinders. Når treet eller planten ikke trenger beskyttelse lenger tar du enkelt fjerne pinnen, nett og Softbindern og bruke dem igjen og igjen ved senere anledninger - Eco Smart! Dette er bare en av 100-vis av bruksområder for våre unike uppbindare doble låsefunksjoner Firkantet boks, CA. 25 x 25mm. - Høyde: 1,5 m eller 2,0 m - Lengde.

EKSEMPLER-Hvordan man kan bruke nettet.

    

Små grupper av vekstgrupper og planter, som skal beskyttes mot rådyr. Kan man bruke G-pinner og våres unike softbinders. Da bruker man dem til å bygge opp ett bur rundt, det du vil beskytte.Når treet eller planten ikke trenger beskyttelsen lenger tar, du enkelt å fjerner pinnene, nett og Softbinderne. Så kan man bruke det om igjen og om igjen ved en senere anledning. - MILJØSMART!


                                            Softbiners, strips som kan brukes omigjen og omigjen.

                                            


Andre eksempler, til hva man kan bruke nettet til.

Nettet satt opp i skogen til høns. 


Nettet satt opp rundt ett lite jordet.


NETTET SATT OPP PÅ EN VERANDA, FOR Å HOLDE F.EKS KATTEN INNE OG TRYGT.

        


NETTET BRUKT OVER EN DAM FOR Å BEKYTTE FISKER MOT FUGLER ETC..