Share/Save/Bookmark

Gloria.Produkter.

 

 

Gloria Kvalitet

GLORIA produktsortiment er resultatet av flere tiår med tradisjon og erfaring. Utviklingsingeniører har hatt arbeidsforhold og høyteknologiske Krav til brukerne i tankene fra første år. Resultatetet ble: pålitelige, effektive enheter som stiller standarder for brukervennlighet og ergonomi. Det brukes kun materialer av høy kvalitet i produksjon av GLORIA produkter.

Produksjonsforholdene er preget av de nyeste tekniske anleggene, erfarne produksjonspersonell og gjentatte kontroller avkomponentene under produksjonsprosessen. Disse høyere kvalitetsmodellene, fra GLORIA blir produsert i Tyskland.
Begrepet "Made in Germany" er fortsatt synonymt med de høyeste kvalitetsstandardene på GLORIA.
GLORIA fungerer i samsvar med kvalitetsstandard DIN ISO 9001 retningslinjer. Dette betyr en konstant kvalitet på produktene og tjenestene, permanent pålitelighet og høy ytelse.

Tallrike priser fra uavhengige institusjoner viser det utestående sikkerhetsnivået,samsvar med relevante standarder og den eksemplariske utformingen av våre produkter.

GLORIA vil garantere at reservedelene blir tilgjengelige i 10 år etter kjøp for alle produktene i følgende rekkevidde.Så kunder kan også dra nytte av kvaliteten på sine produkter på lang sikt.GLORIA Kvalitet - mer enn bare et begrep!

Se de forskjellige produktene fra Gloria, med å bruke menyen, eller disse linkene.

Speedcontrol
MULTIBRUSH Li-On
ThermoflammBio
Thermoflamm Bio Electro
GardenBoy Plus 400w
Tilbehør GLORIA


gardenboy.foto