Share/Save/Bookmark
                   

Litt om historien til GLORIA og kvaliteten dem har i produktene

I 70 år har GLORIA-etiketten stått for høykvalitets, teknisk bevist sprøyter. 

Grunnlagt i 1945 i Gütersloh, viet selskapet sin innsats fra begynnelsen til å kontinuerlig utvikle pumpe- og trykksprøyter, samt innovative hagearbeidsprodukter.  

Allerede kort tid etter at selskapet ble etablert, startet selskapets vellykkede historie i 1947 med produksjonen av den første GLORIA-håndforstøperen, som ble solgt med stor suksess. 

Siden da har GLORIA konsekvent viet sin innsats for å utvikle pumpe- og trykksprøyter og hages produkter.

 

Enten i hagen, drivhuset eller husholdningen, kan GLORIA-produkter brukes overalt. 

GLORIA-sortimentet, som begynner med elegante, men kraftige håndsprayere fra 0,5 til 1,25 liter, dekker et bredt spekter av trykksprøyter laget av plast (3 til 8 liter) og inkluderer høyytelses sprøyter laget av stål eller rustfritt stål (5 eller 10 liter) . 

Stempelknapsacksprøyter med ekstra stor kapasitet (12 til 18 liter) og innovative hageprodukter runder av rekkevidde.

 

De praktiske hage produktene gir kundene et bredt spekter av hageredskaper. Thermoflamm bio-serien for lukekontroll uten bruk av kjemikalier tilbyr fire komfortable enheter for å fjerne irriterende ugress rundt huset. 

I tillegg til sin 70-års jubileum presenterer GLORIA en produktlinje for rengjøring av overflater og ledd - 

BrushSystem. Der MULTIBRUSH maskinene går under. Viser dem sitt sortimant som består av totalt fire enheter: alt fra den effektive fellesbørsten til en børste med avtagbare vedlegg for å rengjøre og behandle ulike stein- og treflater.

 

Konsekvent håpet å kunne alltid tilby kundene det lille ekstra i kvalitet og brukervennlighet, gjorde GLORIA den drivende innovatøren i bransjen. 

For eksempel har selskapet gjennom sin historie regelmessig satt nye milepæler innen hageutstyr. I de siste årene har AutoPump, Thermoflamm bio eller MultiBrush forårsaket en sensasjon i sektoren.

 

 

Gloria Kvalitet

GLORIA produktsortiment er resultatet av flere tiår med tradisjon og erfaring.

Utviklingsingeniører har hatt arbeidsforhold og høyteknologiske

Krav til brukerne i tankene fra første år. Resultatet: pålitelige, effektive enheter som stiller standarder for brukervennlighet og ergonomi.

Kun materialer av høy kvalitet brukes i produksjonen. 

Produksjonsforholdene er preget av de nyeste tekniske anleggene, erfarne produksjonspersonell og gjentatte kontroller av komponentene under produksjonsprosessen. 

Høyere kvalitetsmodeller i GLORIA sprøyteområdet er utelukkende laget i Tyskland.

 

Begrepet "Made in Germany" er fortsatt synonymt med de høyeste kvalitetsstandardene på GLORIA. GLORIA fungerer i samsvar med kvalitetsstandard DIN ISO 9001 retningslinjer. 

Dette betyr en konstant kvalitet på produktene og tjenestene, permanent pålitelighet og høy ytelse. 

Tallrike priser fra uavhengige institusjoner viser det utestående sikkerhetsnivået, samsvar med relevante standarder og den eksemplariske utformingen av våre produkter.

 

GLORIA vil garantere at reservedelene blir tilgjengelige i 10 år etter kjøp for alle produktene i følgende rekkevidde. Så kunder kan også dra nytte av kvaliteten på sine produkter på lang sikt.

 

GLORIA Kvalitet - mer enn bare et begrep!Se de forskjellige produktene fra Gloria, med å bruke menyen, eller disse linkene.

Speedcontrol  MULTIBRUSH Li-On  ThermoflammBio   Thermoflamm Bio Electro  GardenBoy Plus 400w  Tilbehør GLORIA