Share/Save/Bookmark

LITT HISTORIE OM BELLISSA

                                                                                                                                                                             
                                                             

    LITT HISTORIE OM BELLISSA

Den bellissa HAAS GmbH ble grunnlagt på 1 oktober 1988 av Mr. Karl-Hans Haas i Ravensburg og var det første selskapet som var i stand til å produsere tomat spiral stenger i serien og derfor å forsyne det tyske markedet.

Utviklingen av den daværende unik mekanisk metode for masseproduksjon av disse tomater Spiral stenger var drivkraften bak vår lidenskap og innovasjon har alltid vært.

Etter mottoet "intelligent og relevant" ble gradvis revidert av oss for en rekke andre produkter som Rose buer, Blomsterkasse holdere og plenkanter, etc., forbedret og patentert av selskapet. produktene ble vellykket solgt gjennom da markedsledende handelsbedrifter i Tyskland.

Vi skiltes i 2001 status for leverandør til grossist og tok steget ut i det frie markedet for å utvikle seg som en trygg partner i samarbeid med andre tilbydere nye markeder.

Med vår kontinuerlig utvidet og raffinert produktportefølje, oppnår vi best mulig funksjonalitet og kvalitet til denne dag.

Vår kompetanse og god tenkning vi kan be om den private hagen overbevisende demonstrert med spesialisering og videreutvikling av gabion teknologi. Med disse nyvinningene, vårt team skapt en helt ny, hittil uhørt hage design med et unikt uttrykk.

I det siste, var de høye kvalitetskrav til våre kunder fornøyde med vår unike produktportefølje. Dette også tiltrukket seg interesse fra det internasjonale markedet for oss siden 2006. I dag tjener selskapet 20 land over hele verden.

Siden 2015, drar du nytte av vår flytte innen Bodneggs. Utvidelsen av vår beliggenhet tillatt innkvartering av alle produkter og tjenester. Dette gir oss muligheten til å garantere rask, pålitelig og tverrfaglig aksjon.

Ikke bare internt, men også eksternt, vi lever av "vi-følelse". Vi tar samfunnsansvar, delta i den offentlige design og er forpliktet til sosiale og humanitære spørsmål, samt kultur, utdanning og idrett.

Vedlagte for bellissa HAAS GmbH engasjement for bærekraft omfatter forsiktig bruk av ressurser, beskytte miljøet og en høy naturlig produksjonskvoten med én.

Forme nåtid og fremtid med oss.